Ik ben echt gek op motorrijden. Weer of geen weer, mij zie je dagelijks op de motor. Toegegeven, in de zomertijd is het soms lastig om een veilige motoroutfit te dragen die niet te warm is. Ondanks mijn ruime collectie aan motorkleding, beschik ik nog niet over een goede doorwaai motorjas. Omdat ik in de zomer op vakantie ga naar Duitsland met de motor ben ik afgelopen week online op zoek gegaan naar een goede doorwaai motorjas. Dit type motorjas zorgt voor maximale verkoeling en is even veilig als een normale motorjas. En dat is natuurlijk erg belangrijk!

Doorwaai motorjas online

In de webshop van Motorkledingcenter.nl heb ik een aantal geschikte doorwaai motorjassen die erg mooi zijn gevonden. Uiteindelijk heb ik besloten te gaan voor de Rev’it! Airwave 2 motorjas. Ik ben gek op dit merk en de specificaties en functionaliteiten zijn erg goed. Ook heb ik meerdere reviews van anderen bekeken en iedereen is erg positief over deze jas. Zo is onder andere de buitenste laag van de jas gemaakt van slijtvast polyester in combinatie met luchtdoorlatend mesh materiaal. Verder beschikt de jas over gekeurde schouder en ellenboog protectoren. Naast de goede functionaliteiten vind ik de look ook nog eens erg mooi en stijlvol.

Ik heb zelf het zwart/zilveren model met rode strepen besteld. Je kunt ook nog kiezen uit andere kleurcombinaties. Bestellen ging eenvoudig en snel. De verzendkosten waren gratis en ook mag je bij dit bedrijf een pakket binnen 14 dagen retourneren wanneer dit nodig is. Ik heb de jas binnen en gelukkig zit deze helemaal goed. Ik kan niet wachten tot het zomer is en ik lekker kan gaan toeren door Frankrijk en Duitsland. Ga jij in de zomer nog op vakantie?

2