Machinetransport

Machinetransport uitbesteden? Dat is geen probleem voor Gebr. Vermeer. Dit kan ik inmiddels bevestigen omdat ik een zeer tevreden klant ben van dit bedrijf. Daarom wilde ik graag mijn reactie achterlaten op dit blog dat vol staat met aan te raden adressen.

Vorige week hebben wij de inhoud van onze werkplaats laten verplaatsen naar een tijdelijke andere locatie. Wij hebben een grote verbouwing in de planning staan. Tijdens de zomermaanden zijn wij met ons bedrijf voor 8 weken gesloten. In deze tijd willen wij ervoor zorgen dat ons pand meer mogelijkheden kan bieden om door te groeien. Echter zijn alle spullen die wij hebben van hoge waarden en niet zomaar te verplaatsen. Hier hadden wij echt een professioneel extern bedrijf voor nodig met de juiste kranen en vrachtwagens.

Machinetransport

Geen zorgen meer om het vervoer

Onze machinetransport is zeer netjes en goed verlopen. De vakmensen wisten precies hoe zij met onze spullen moesten omgaan om deze naar juistheid op de tijdelijke locatie te krijgen. Zodra wij de ruimte klaar hebben voor onze spullen, dan hoeven wij maar te bellen en alles wordt weer teruggebracht. Het is zo prettig om mij hier geen zorgen om te maken en dit met een gerust hart kan overlaten aan dit bedrijf. 

Dit bedrijf biedt vele diensten aan als het gaat om vervoer. Wanneer je eens op de website kijkt, dan krijg je direct al een goede indruk. Met name voor bedrijven is dit dus zeker een adres om te onthouden en voor de prijs hoef je het dan ook zeker niet te laten.

Machinetransport