bedrukken

caps bedrukkenCaps bedrukken bij Maxilia is erg leuk. Pas geleden heb ik dit namelijk gedaan en dit beviel erg goed. Ik ben namelijk gaan verhuizen en het leek mij een erg leuk idee om voor iedereen zo’n cap te kopen met zijn of haar naam erop. Dit eigenlijk meer als grap en als bedankje voor het helpen met het verhuizen.

Ik had zelf geen idee waar ik dit kon doen en daarom ben ik het internet opgegaan op het internet hoopte ik vervolgens de juiste aanbieder te vinden. Op het internet zocht ik naar een bedrijf dat dus aan kleding bedrukken doet. Ik wilde er een vinden die leuke producten verkoopt en natuurlijk niet te duur is. Volgens veel mensen moest ik daarvoor zeker bij Maxilia zijn. Dit bedrijf staat namelijk voor kwaliteit en goede service. Op het internet las ik dat ze altijd erg zijn met bestellingen en dit moest ook wel want ik moest de caps binnen een paar dagen hebben. Ik maakte caps met iedereen zijn naam erop en uiteindelijk liet ik de caps bedrukken en verzenden, ik was erg benieuwd.

Een leuke verrassing!bedrukkencaps

Gelukkig kwamen de caps op tijd binnen. Hierdoor kon ik ze aan iedereen geven voor het verhuizen. Dit was een erg leuk idee want iedereen vond het een leuke verrassing. De sfeer zat er in ieder geval meteen goed in en het verhuizen verliep erg soepel en we hebben er een aantal leuke dagen van gemaakt.