Ik heb al sinds kind last van hooikoorts en lekker rustig ontspannen in de tuin zitten is er voor mij dan ook niet bij. Vooral in de lente heb ik erg veel last van hooikoorts en kan ik bijna niet normaal even weg op de fiets. In de lente is de gemeente ook altijd aan het maaien in plantsoenen en als ik daar dan langs rij met de fiets of zelfs met de auto voel ik direct mijn ogen al branden. Zo kan ik ook niet in mijn eigen tuin even lekker van de zon genieten. We hebben sinds dat we het huis kochten een grasmat in de tuin die mij hierin belemmert.

De oplossing

Afgelopen week kwam ik op een website terecht toen ik op zoek was naar manieren om onze tuin wat aangenamer te maken voor mij op een website dat kunstgras verkoopt. Ik wilde de grasmat in onze tuin al bijna laten verwijderen, maar dit is echt een super goede oplossing. Ik denk dan ook dat ik de echte grasmat ga vervangen door een kunstgras mat. Ze hebben werkelijk een heel assortiment van verschillende kunstgras matten. De matten die ze aanbieden zijn bijna niet te onderscheiden van een echte grasmat.

Deze grasmat bijvoorbeeld lijkt net echt.

Deze grasmat bijvoorbeeld lijkt net echt.

Door de mix van verschillende kleuren grassprietjes lijkt dit gazon net echt en bijna niet te onderscheiden van een echt gazon. Het is tevens geschikt voor kinderen en huisdieren door het zachte materiaal dat gebruikt is bij het maken van deze mat. Naast deze mat hebben ze nog meer in hun assortiment welke ik hieronder heb geplaatst.

jardina_recht_1 _dsc9537_2