Inboedel opkopen

Wanneer een senior binnen in uw omgeving overlijd moet u natuurlijk de woning ontruimen. Maar wat doe u met de inboedel die voor u geen emotionele waarde heeft? Dit zijn meestal meubelen en dergelijke die nog goed bruikbaar zijn. Ikzelf kwam een kleine maand geleden in deze benauwde situatie terecht. Na het overlijden van mijn oma en na de rauw periode moest haar woning ontruimd worden. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet, met de intentie een bedrijf te vinden die de woning kon ontruimen. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht bij de link Inboedel opkopen en deze link verwees mij door naar de website van Seniorenhulp.

Nu denkt u wat wordt er bedoelt met Inboedel opkopen? Nou de inboedel waar u van af wilt wordt door seniorenhulp overgekocht en de waardevolle spullen worden verkocht op veilingen. Voor een relatief laag bedrag verkoopt Seniorenhulp al uw spellen, vandaar dat ik de keuze maakte om Seniorenhulp in te huren.

Verhuizing

Goede service

Enkele dagen na contact arriveerde het personeel. Onmiddellijk is het personeel de inboedel gaan bekijk en uiteindelijk werd er ons een prijs aangeboden. Ik ging akkoord met de prijs en daarna werd de gehele woning van mijn overleden oma ontruimd.

Seniorenhulp is goed omgaan met de spullen en de dure artikelen zijn verkocht op veilingen, waar wij ook nog geld voor hem gekregen. Uiteindelijk hebben wij niets hoeven te betalen aan Seniorenhulp, want wij hebben Seniorenhulp voor hun diensten betaald met het geld van de veilingen!

Inboedel opkopen