Niet alleen particulieren kunnen bij Gietvloer-wand.nl terecht voor een nieuwe vloer. Ook zakelijke partijen vertrouwen regelmatig op de hulp die deze organisatie hen kan bieden. Gietvloer-wand.nl is een specialist op het gebied van betonnen gietvloeren. Aan het gebruik van een betonnen gietvloer zitten verschillende voordelen, waarover we je in dit artikel meer vertellen. Niet alleen voor een gietvloer kun je bij deze organisatie terecht. De organisatie is namelijk ook gespecialiseerd in het aanbrengen van een wand met microcement in woningen en bedrijfspanden. Dergelijke wanden zijn voor bedrijfspanden vaak minder geschikt, omdat het ruimtes een compactere uitstraling kan geven. Iets wat je juist graag voorkomt! Binnen woningen wordt een wand met microcement vaak gebruikt in de badkamer.

Voordelen van de hulp van Gietvloer-wand.nl

De professionals van Gietvloer-wand.nl kunnen je voor het plaatsen van een nieuwe vloer of een wand met microcement van passend advies voorzien. Zo kunnen ze in je bedrijfspand langskomen, om te inventariseren welke mogelijkheden je hebt. Kies je bijvoorbeeld voor een gietvloer met een lichte kleur? Of ga je voor een vloer met een wat donkerdere uitstraling? Door de mogelijkheden voor je op een rijtje te laten zetten, wordt het makkelijker om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Op een gietvloer wordt doorgaans een speciale coating aangebracht, die de gietvloer duurzamer maakt. Dankzij deze coating zullen krassen bijvoorbeeld minder snel zichtbaar zijn. Daarbij voorkomt de coating dat er vocht in de vloer trekt. Dit zou voor lelijke kringen kunnen zorgen. Voor wat voor type en model gietvloer kies jij?