Slaaptekort

De ellende begon allemaal vier jaar geleden toen ik ging scheiden van mijn voormalige vrouw. Tijdens de scheiding hebben wij allerlei afspraken gemaakt over verdeling, zo hadden wij afgesproken dat mijn voormalige vrouw in de woning mocht blijven wonen samen met de kinderen. Sinds vier jaar heb ik mijn eigen appartement. Op de website Funda ben ik het appartement tegen gekomen. Het is heel fraai en licht appartement en is gelegen in een rustige buurt van Utrecht. Sinds de vier jaar dat ik er nu woon is er al een aantal keer ingebroken in de buurt. ’S Avonds kom ik vaak laat thuis doordat ik lange dagen maak op mijn werk. Wanneer ik de auto uit stap zie ik wel eens groepen jongeren staan en dat geeft mij toch niet zo’n prettig idee. De laatste tijd word ik bij het geringste geluid wakker en ik merk dat ik langer wakker lig dan normaal. Ook ben ik hierdoor onrustiger op werk en ik merk het aan mijn functioneren dat ik minder goed slaap.

 

Energie en positiviteit

Na weer een week weinig te hebben geslapen ging het zijn tol eisen. Ik viel bijna in slaap op mijn werk. Het was tijd voor een ommekeer. Ik sprak met mijn collega en tevens goede vriend er over en hij vertelde mij dat hij dit ook heeft gehad. Hij heeft toen een alarm gekocht om meer rust te krijgen en niet meer het gevoel te hebben helemaal alleen te zijn. Ik vertelde hem dat ik helemaal geen verstand heb van alarmsystemen en dat ik niet wist waar ik zou moeten beginnen met kijken. Hij vertelde mij dat ik eens moest kijken naar een Jablotron alarmsysteem. Vervolgens ben ik research gaan doen en sinds een aantal maanden heb ik dit systeem aangeschaft en ik moet zeggen dat ik mijn leven hierdoor echt een boost in de goede kant heb gegeven. Ik slaap weer heerlijk en ik functioneer weer goed op werk. Ook ben ik sinds kort aan het daten met een hele leuke dame. Waarvoor een alarmsytsteem wel niet goed is.

business_happy