Bouwkundig

Bouwkundig

 

 

 

 

 

Wij leveren zowel particulieren als bedrijven een bouwtechnische keuring in
Breda en haar omgeving. Als bouwkundig specialisten bewijzen wij graag onze meerwaarde met de juiste informatie die u helpt bij het verkopen, aankopen, verbouwen of opleveren van gebouwen. Naast  een bouwtechnische keuring in Breda en omgeving, kunnen wij je in dit gebied ook een belangrijk bouwkundige rapportage leveren, zoals bijvoorbeeld een taxatie.

Wij bieden een bouwtechnische keuring aan in Breda en naast liggende plaatsen. Wij zorgen voor een bouwtechnische keuring in Breda, Oosterhout, Dongen, Terheijden en Teteringen. We komen dus in een wijde omgeving van Breda en leveren daar een vakkundige bijdrage  doormiddel van bouwkundige en bouwtechnische rapporten en adviezen.
Wij zorgen voor helderheid bij de verkoop en aankoop van bedrijfspanden en woonhuizen. Een bouwkundige keuring is belangrijk  omdat je er op deze manier achter komt wat het gebouw mist, wat er nog gedaan moet worden en hoe er eventueel verbouwd kan worden. Daarnaast komt ook in kaart welke kosten aan een eventuele verbouwing vast zitten of welke kosten je moet maken voor de onderhoud van het gebouw. Ook krijg je een beter beeld van de kosten die gemaakt moeten worden om de gebrekkigheden op te kunnen vullen. Dit kan veel invloed hebben op de keuzes die u maakt met betrekking tot het pand.

Heeft u interesse in een bouwkundige of bouwtechnische keuring in Breda en omgeving? Neem dan gerust even contact met ons op. U kunt contact opnemen doormiddel van onze gegevens die vermeld staan op de website.

Keuring