BIMWelkom allemaal, mijn trouwe lezers weten wel, dat ik altijd erg druk ben met alles in mijn huis, en dat van anderen. Ik vind het heerlijk om lekker te klussen, en dat doe ik dan ook erg vaak. Vervolgens ga ik weer naar mijn blog toe, en deel ik mijn verhalen met jullie. Vandaag is dat niet anders, ik heb namelijk weer een leuk verhaal. Vandaag ga ik het hebben over BIM, dit is een architectenbureau. De reden dat ik het over dit bedrijf ga hebben, is omdat dit bedrijf erg goed werk aflevert. Mijn broer kwam gister bij mij op de koffie en hij vertelde me het volgende: BIM is een top bedrijf! Ik vroeg mij dus af waarom hij dit vertelde, daarom vroeg ik door. Mijn broer heeft een eigen onderneming, en zijn bedrijf groeit de laatste tijd erg snel, daarom wilde hij een nieuw pand. Dit moest wel ontworpen worden, en dat liet hij dus doen door dit bedrijf.

We kunnen niet wachten!

De reden dat mijn broer zo enthousiast was, is omdat hij pas geleden contact opgenomen heeft met dit bedrijf. Ze kwamen toen al met veel leuke tekeningen, en over een week hebben ze de definitieve tekening voor hem. Als mijn broer dit ook wat vindt, kan er al gebouwd gaan worden, het wordt een heel nieuw pand, met een bijzondere style! Architectenbureau