Al een lange tijd zijn we bezig met de verbouwing van ons huis. Eerst was het een bouwval meer inmiddels begint het al ergens op te lijken. Zo hebben we de tuin goed aangepakt en hebben dat professioneel uitbesteed bij een hovenier. Uiteraard zijn daar wel wat kosten aan verbonden, maar we wisten waar we aan begonnen. Tijdens onze verbouwing hebben we al allerlei meubels, keuken, vloeren en een nieuwe badkamer besteld. Het is dus een flink verbouwing geweest, maar dan heb je ook wat. Tijdens de verbouwing heb je veel stress en komt de ene ruzie naar de andere. Gelukkig is dat voorbij en kunnen wij nu heerlijk genieten van ons huis.

Tussenwand geplaatst

multi blockAangezien onze slaapkamers echt gigantisch zijn wilde we graag een tussenwand plaatsen, om zo een extra kamer te creëren. We hebben dat natuurlijk wel aangevraagd bij de gemeente, maar dat was geen enkel probleem. Tijdens onze verbouwing ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in tussenwanden plaatsen. Ik kwam vervolgens uit bij Constar. Het bedrijf heeft een groot assortiment van Betonblokken. Zo hebben ze allerlei maten, zodat je jouw wand net zo sterk of zwak kan maken als je zelf wilt. Ik heb vervolgens een multi block besteld en al vrij snel kwamen ze die leveren. Gelukkig ben ik zelf erg handig waardoor ik de multi block zelf kon plaatsen. Dat heeft ons tijdens de verbouwing enorm veel geld gescheeld. Nadat ik mijn bestelling had gedaan, kwamen ze met vier dagen al de blokken leveren. De service van het bedrijf is dus perfect, evenals de kwaliteit van het beton. Het is daarom ook echt een aanrader om een het assortiment van Constar te bekijken. Het is super groot en vergeleken overige aanbieders zijn ze stukken voordeliger!

Tijdens het plaatsen van de multi blocken verliep alles volgens plan. In totaal ben ik er nog geen halve dag mee bezig geweest. Inmiddels hebben we van 1 kamer 2 kamers gemaakt, wat ons weer extra opties geeft. Ik wil namelijk al een lange tijd een zoontje of een dochter, dus wie weet gaat het binnenkort gebeuren.

Algemene informatiebetonblokken

Het bedrijf Constar levert echt geweldige Betonblokken. Het bedrijf heeft eigenlijk alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Ze hebben namelijk een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit, dus wat wil je nog meer? Het is daarom ook echt een aanrader om de website te bekijken voor meer informatie. Aangezien elk product een goede omschrijving heeft zal je geen contact op hoeven nemen. Indien je dat liever wel doet kan je dat telefonisch doen en via de mail. Ze staan je ook graag en professioneel te woord. Naast multi blocken hebben ze ook, mega-blocken, en een nature-block. Zodra je een kijkje neemt op de website zal je dat direct opvallen! Uiteraard kan je deze blocken ook gebruiken voor andere projecten. Het hoeft dus niet perse gebruikt te worden bij een tussenwand plaatsen.