Al 20 jaar lang werk ik als monteur voor een grote badkamerketen. Dit doe ik ook al 20 jaar met veel plezier. Afgelopen week heb ik ook zo’n leuk stel geholpen. Dat vind ik het leukste van mijn baan. De blije gezichten van mensen als de badkamer af is en het klantcontact. Gedurende de week ben je elke dag in iemands huis, hierdoor ontstaat er toch een band. Ik moet ook zeggen dat de badkamer erg mooi is geworden. Vooral de moderne glasdeuren van “De Voordelige Groep” maken de badkamer erg bijzonder.

Hernia

Het vervelende is alleen dat ik net op de laatste dag van de installatie door mijn rug ben gegaan. Nu zit ik al een week op de bank en zou graag weer aan de slag gaan. Al een tijdje had ik erg last van mijn rug, maar ik ben iemand die door blijft gaan, niet lullen maar poetsen zeg ik altijd. Ik ga ook maar zelden naar de dokter. Achteraf gezien was dit niet zo slim. Doordat ik te lang ben doorgelopen met de pijn heb ik nu een flinke hernia opgelopen. Heb jij ook vaak last van je rug? Bekijk dan eens de site van de herniakliniek. Voor mij betekend dit dat ik een paar maanden uit de running ben en waarschijnlijk onder het mes moet. Hopelijk zal de revalidatie niet te lang duren en kan ik weer binnen aanzienlijke tijd aan de slag.

341851427943081737