Wij hebben zojuist de aannemer van Verbouwaanvraag.nl langs gehad om te kijken voor onze verbouwing. Hij was erg duidelijk en transparant in de informatie die hij gaf met betrekking tot de prijs, het materiaal, het aantal mankracht dat benodigd is en de tijd die het gaat duren. Mijn man en ik zijn er erg tevreden over en kunnen niet wachten totdat onze bijkeuken groter word gemaakt.

verbouw

Het is een relatief groten uitgaven maar het is zeker waard. Op het moment is de bijkeuken erg klein en er is niet genoeg ruimte om al onze apparatuur kwijt te kunnen.  Dit zal de aanbouw moeten oplossen.

In de eerste instantie wouden we naar de zijkant uitbouwen alleen dit ging volgens de aannemer niet in verband de pijpleidingen, aangezien het wasmachine een water toevoer nodig heeft is het verstandiger om naar achteren te bouwen omdat vanaf hier veel gemakkelijker een aansluiten te maken is.  Ook kunnen we dan een al bestaande kabel door laten trekken voor stroom en hoeven we geen extra geld uit te geven aan het laten leggen van een nieuw stroom net naar de bijkeuken.

Het voordeel dat we hebben is dat we een vrijstaand huis hebben dus geen rekening hoeven te houden met de buren.  Ook is het een koophuis dus zitten we niet met een makelaar waar we toestemming aan hoeven te vragen.

We waren zeer tevreden over het advies dat de aannemer ons heeft gegeven en raden deze ook zeker aan voor anderen. We kijken erg uit naar het moment van de aanbouwing en zijn tot nu toe erg tevreden.